Malou van Rede is de bedenker en ontwikkelaar van Babydans. In samenwerking met kinderfysiotherapeuten, coaches en artsen heeft ze een actieve lesmethode gemaakt die bijdraagt aan de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van je baby. Als onderneemster, dansdocent en gecertificeerd baby-yogadocente heeft ze jarenlange ervaring in het doceren van baby’s en kinderen.

malou

Haar liefde voor jonge kinderen en baby’s ontstond al toen ze haar eigen dansstudio begon. Ze merkte dat de allerkleinsten een eigen wereld creëren. Baby’s leven in het nu, denken niet aan later en genieten van het moment. De totale onbevangenheid en liefde maakte Malou gepassioneerd en gemotiveerd in de ontwikkeling van Babydans.

Met een eigen dansschool in het zuiden van Nederland heeft ze de methode uitvoerig getest en doorontwikkeld, wat heeft geresulteerd in de succesvolle lesmethode Babydans. Daarnaast staat ook de ontwikkeling van Babydans niet stil. Malou kijkt voorbij de opvoedhypes en zet jouw kindje centraal. Ze kijkt altijd naar de behoefte van de baby en past daarop eventueel ter plekke de les aan. We overprikkelen de baby niet, maar halen het optimale uit de les.

Samen gaat ze op avontuur met de allerkleinsten – een avontuur om nooit meer te vergeten.

Studio Sisa

Al vanaf jonge leeftijd is Malou als dansdocent en eigenaresse verbonden aan haar eigen dansstudio. Vanuit een woonkamer met slechts vijftien leerlingen, is ze nu een toonaangevende autoriteit in de Brabantse culturele jongerensector. Ze kijkt altijd verder en probeert cultuur en opvoeding te combineren. Vanuit haar reislust heeft ze ook les gegeven aan kindertehuizen in Indonesië en staat maatschappelijk besef centraal in haar ondernemersgeest. Daarom wordt er ook bij elke aanmelding voor de cursus Babydans een donatie gedaan aan Orange Babies. Deze stichting helpt zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika.

Bezoek de website