Cursus Babydans – 8 weken
De cursus duurt acht weken en we vragen slechts € 12,50,- per les voor jouw en je baby. De prijs is inclusief koffie, thee en diksap voor je baby en na afloop van de 8 lessen een certificaat van deelname. Ook zorgen wij voor dekentjes, doekjes en VSM babyverzoringsproducten. Je betaalt de gehele cursus in één keer online via iDEAL.

Eenmalige workshop
1x per maand geeft Babydans ouders de gelegenheid om een eenmalige workshop te volgen. Op deze manier kunt u kennis maken met Babydans. De eenmalige workshop is een mooie opstap om daarna te starten met de cursus. 
De methode is namelijk gericht op herkenning en herhaling, wat in deze levensfase voor je baby erg belangrijk is. Kosten voor een eenmalige workshop zijn € 15,00,- Je betaald dit bedrag in online via iDEAL.

Door op de knop aanmelden te drukken verwijzen wij u door naar onze database waar u direct kunt reserveren en betalen. Na afronding van de aanmelding komt u weer terug op onze website.

Aanmelden  Algemene voorwaarden

Orange Babies
Per cursusaanmelding maakt Babydans ook een bedrag van € 2,50 over naar stichting Orange Babies. Een stichting die zich inzet voor zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika.

 

normal_Logo_-_Orange_Babies